Hoe pas ik de kleur/het lettertype aan van mijn kaart?

Bij heel wat producten kan je de kleur aanpassen in de editor. (Let op: Dit is niet bij alle producten mogelijk)

Achtergrondkleur

• Je klikt op de achtergrond (1) van de kaart dat je wil aanpassen, zodat je die zone selecteert.
  • Daarna krijg je bovenaan een bolletje met "kleur" (2).
  • Bij het klikken hierop, gaat links een kleurenpallet (3) open waaruit jij kan kiezen. Je ziet de wijziging meteen op je scherm in de editor.

Tekstkleur/Lettertype

• Selecteer het tekstgedeelte dat je wil aanpassen.
  • Bovenaan heb je een bolletje kleur en bij het klikken hierop verschijnt links een kleurenpallet. Zo kan je jouw gewenste kleur kiezen.
  • Bovenaan heb je een letter A met lettertype. Bij het klikken hierop verschijnt links een lijst met allerlei lettertypes. Indien één bepaald lettertype geselecteerd wordt, zie je de wijziging meteen in de editor.
  • NIEUW: vanaf nu kun je ook de kleur van de folie wijzigen op kaartjes waar standaard folie op staat. (De foliekleur kan echter niet gewijzigd worden bij onze Buromac-collectie)