Kan ik mijn eigen ontwerp laten drukken bij Tadaaz?

Dat kan zeker! Indien je volledig zelf een ontwerp hebt samengesteld kun je steeds bij onze eigen ontwerp collectie een kijkje nemen. Dit kan je hier: https://tadaaz.be/nl/eigen-ontwerp.

Hier vind je alle blanco kaarten, bedankjes, gepersonaliseerde cadeaus en stickers die jij volledig kan personaliseren.

Wil je op jouw eigen ontwerpje een onderdeel van jouw afbeelding in folie en maak je dit niet in onze editor op, dan raden we aan een mailtje te sturen met jouw vectorieel bestand. Dit plaatsen wij dan graag in de folielaag van jouw ontwerp.