Kan ik een artikel opmaken en bewaren om later te bestellen?

Jazeker, dat is mogelijk!
Als je een product hebt gekozen, klik je rechts in het product detail op 'Personaliseer' en pas je het kaartje naar wens aan.

Klik op 'Bewaar je ontwerp', en je krijgt een pop-up venster te zien. Bewaar jouw ontwerp onder een unieke naam, zodat je het gemakkelijk terugvindt in 'Mijn account'.

Let op: jouw ontwerpje wordt slechts 6 maand opgeslagen in jouw account, nadien verdwijnt deze volledig en moet je het ontwerpje opnieuw opmaken.