Hoe kan ik bestellen?

Bestellen bij Tadaaz is opmerkelijk eenvoudig! Als je een product hebt gekozen, klik je rechts in product detail op 'Personaliseer!' en pas je het product naar wens aan.

Je kunt jouw ontwerp opmaken en opslaan in jouw account (jouw ontwerp wordt 6 maand bewaard in jouw account). Van dit voorlopig ontwerp kun je steeds een proefdruk bestellen (indien het om een kaartje gaat), zo kun jij jouw kaartje alvast eens bekijken hoe hij er zal uit zien.

Er zijn 2 opties om jouw ontwerp te bestellen:
Optie 1:

• Klik in de editor op bestel en kies vervolgens voor proefdruk.
  • Zo kom je in jouw winkelmandje terecht.

Optie 2:

• Je klikt vanuit mijn ontwerpen meteen op de knop 'Bestellen'
  • Zo krijg je een pop-up venster te zien met de keuze om te bestellen of om een proefdrukje aan te vragen.
  • Zo kom je opnieuw in jouw winkelmandje terecht.

Vanuit je winkelwagentje kan je verder winkelen of afrekenen. In amper vier handige online stappen zal je bestelling worden afgehandeld.
Winkelmandje - Informatie & Levering - Betaling - Klaar!