Kerstpakketten

Kerstpakketten personaliseren

Originele relatiegeschenken om je personeel of klanten in de bloemetjes te zetten, een fantastisch gebaar als werkgever en leverancier! Je geschenkpakket bedrukken met een persoonlijke tekst en de naam van je medewerkers of relatie, dat is pas een origineel kerstcadeau.

Nu je kerst relatiegeschenken bestellen?

Ga eenvoudig naar onze Kerstpakketten pagina, kies je favoriet door op de knop "Details" te klikken en vraag een offerte aan via het contactformulier.

Kan je geen keuze maken? Geen probleem, via het contactformulier kan je al jouw wensen doorgeven.

Wist je trouwens...

dat onze relatiegeschenken voor werknemers fiscaal aftrekbaar kunnen zijn?

Contacteer onze klantendienst via zakelijk@tadaaz.be, onze chat of bel ons op 050/407 910! Wij helpen je graag verder.