Track and Trace - Tracking

We raden aan de gratis app van Bpost te downloaden indien je een levering met Bpost hebt gekozen. Hier geef je de e-mailadressen in waarmee je online bestellingen plaatst.

Jouw bestelling(en) bij Tadaaz worden hier vervolgens standaard in toegevoegd waardoor jij de levering van jouw pakje meteen kan opvolgen aangezien we merken dat niet alle track and trace linkjes van Bpost onze klanten bereiken.

In de app kies je zelf waar jouw pakje geleverd mag worden als je niet aanwezig zou zijn en/of van welke pakjes je meldingen wenst te ontvangen. Je kunt er ook aanduiden dat één van jouw pakjes/al jouw pakjes op een bepaalde plaats geleverd mogen worden. 

  • Bpost mag mijn pakje, ongeacht wat ik heb aangeduid bij de leverancier, rechtstreeks in een afhaalpunt of pakjesautomaat leveren
  • Bpost mag mijn pakje thuis leveren en indien je niet thuis bent, wordt deze aangeboden op jouw 
    • Veilige plaats
    • Buur
    • Afhaalpunt

Bpost neemt steeds jouw gekozen Bpost-voorkeur prioritair, heb je dus in de app gekozen dat al jouw bestelde pakjes in een afhaalpunt geleverd morgen worden, dan bieden ze (ook na het kiezen van een thuislevering bij ons op de website) deze niet bij jou thuis aan maar gaat het pakje rechtstreeks naar een afhaalpunt.

 

Een extra voordeel: je kan er ook pakjes aan toevoegen die met een andere transportdienst geleverd worden zoals bijvoorbeeld DPD. Je kan de app downloaden via volgende link: https://www.bpost.be/site/nl/ontvangen/pakjes-ontvangen/my-bpost-app. Deze app kan ook mobiel gedownload worden via de app-store (IOS) of playstore (Android).

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen