Verzendservice

 • Wat is verzendservice?

Verzendservice geboorte houdt in dat wij jouw geboortekaartjes rechtstreeks versturen naar jouw familie, vrienden en kennissen.

 • Welke kaartjes?

Indien je geïnteresseerd bent onze verzendservice neem eerst even contact op met onze klantenservice met vermelding van het gewenste kaartje.

We gaan dan na of het kaartje dat je hebt gekozen, ook geschikt is voor deze service. Deze service geldt alleen voor geboortekaartjes (met of zonder folie) zonder extra afwerking (linten, strikken etc..).

 • Termijn?

We bespreken samen wanneer de kaartjes verstuurd kunnen worden – die kan iets afwijken van onze normale levertermijnen. Afhankelijk van het uur waarop de effectieve geboortebestelling (kaarten) binnenkomt, kan afgesproken worden of de kaarten nog de dag van bestelling op de bus kunnen of pas de volgende werkdag.

 • Adressen?

Indien jouw kaartje geschikt is, dan bezorgen we je per mail een Excel bestand voor de adressen van jouw familie en vrienden én de link om de verzendservice toe te voegen in je winkelmandje.

Je stuurt ons het Excel bestand ingevuld terug en noteert daarin ook hoeveel kaartjes en enveloppen we naar jouw eigen huisadres mogen sturen (helemaal bovenin).

Gelieve de adreslijst pas naar ons te sturen als deze definitief klaar is en gecontroleerd werd zodat wij al met de voorbereiding van de adresetiketten kunnen beginnen.

 • Prijs?

De prijs (non-prior zending: 1,75 euro en prior zending: 2,55 euro) voor het rechtstreeks versturen van jouw geboortekaartjes binnen België omvat:

   • Postzegel (frankeerkosten België, genormaliseerde zending tot 50 gram)
   • Kaart in envelop stoppen
   • Adresetiket printen en plakken op de envelop

 • Na de geboorte!

Zodra jouw baby geboren is plaats je de bestelling op onze website (kaartjes + enveloppen + verzendservice link) én verwittig je ons nog eens telefonisch met jouw bestelnummer.

Nu gaan wij onmiddellijk voor je aan de slag en drukken de geboortekaartjes, printen de adresetiketten, plakken deze op de enveloppen en versturen jouw kaartjes in de enveloppen.

De geboortekaartjes worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen (prior) of 2-5 werkdagen (non-prior) door Bpost bij jouw doorgestuurde adressen bezorgd. We zijn hier echter wel steeds afhankelijk van de postbezorger. In België wordt op zaterdag, zondag en feestdagen geen brievenbuspost bezorgd.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 19 van 19
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen