Vanaf nu ook snoep verkrijgbaar!

Al jarenlang bieden we de leukste verpakkingen aan die je naar wens kan personaliseren met eigen foto’s en de naam naar wens. We hebben fantastisch nieuws! Want vanaf nu kan je ook heerlijk snoep aankopen om je doopsuiker* mee te vullen. 

Die prachtige kubusdoosjes, snoepzakjes of andere leuke verpakkingen wil je natuurlijk vullen met een leuke herinnering. Ontdek snel ons ruim assortiment Joris snoep en De Bock suikerbonen, artisanale lolly’s en zoveel meer om je doopsuiker mee te vullen.

Artisanale lolly’s

Lolly’s zijn niet meer weg te denken uit snoepassortimenten. Match de meest passende lolly bij je prachtige kaartjes voor een perfect assortiment. De heerlijke kerssmaak zal iedereen kunnen bekoren. En zeg nu zelf, hoe mooi oogt het bij je assortiment?

Joris snoep

Heerlijke snoepjes met ananas of aardbei smaak vallen ongetwijfeld in de smaak. Kies het kleurtje dat best bij je kaartjes en verpakkingen past. Je kan ook kiezen voor het gemengde assortiment, zo hoef je niet te kiezen in smaak van Joris snoep. Vrienden en familie zullen deze snoepjes ongetwijfeld kunnen smaken!

De Bock suikerbonen

De Bock is al jarenlang de referentie voor kwalitatieve suikerbonen om je doopsuiker mee af te werken. Kies uit heel wat leuke kleurtjes die passen bij de kleur van je verpakking. Het is ook een heel leuk idee om meerdere kleurtjes van je suikerbonen te combineren! Bijvoorbeeld witte suikerbonen in combinatie met blauwe voor een jongen? Of roze voor een meisje. De keuze is volledig aan jullie! Eén ding is zeker: aan de kwaliteit van De Bock suikerbonen kan niemand tippen. 

*Wens je te weten hoeveel snoepjes in een bepaald doosje/blikje/... passen? Stuur ons gerust een mailtje via hello@tadaaz.be 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen