Proces geboortebestelling

Je kan gerust het kaartje naar wens opmaken en hier een proefdrukje van bestellen. Het ontwerp blijft dan 6 maand opgeslagen in jouw account.
Indien dit jouw droomkaart is, raden we ook steeds aan de enveloppen vooraf te bestellen. Dit zodat je kunt beginnen met adressen schrijven en na de bevalling enkel nog de kaartjes in de enveloppen hoeft te steken. (kleine tip: bestel steeds wat enveloppen op overschot, een schrijffoutje is snel gebeurd).

Na de geboorte, pas je zelf online de laatste gegevens aan in jouw account en kan je de kaartjes bestellen via de website. In het winkelmandje krijg je een vermoedelijke verzend-/afhaaldatum te zien.
In normale omstandigheden kunnen DPD en Bpost een snelle levering van 1à2 werkdagen waarmaken maar indien je graag de kaartjes zó snél mogelijk hebt, kun je deze ook in Brugge bij ons komen afhalen van zodra ze klaar zijn. Bij het kiezen van de optie 'afhalen in Brugge' krijg je van ons een mailtje van zodra de bestelling klaar ligt voor afhaling. Dan kunnen we deze ook in het portaal plaatsen waar je de bestelling 24/24 en 7/7 kunt afhalen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 3
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen