Hoe kan ik betalen?

Tadaaz biedt je de mogelijkheid om te kiezen tussen de bekendste en meest courante online betaalwijzen zoals Visa/Mastercard, PayPal, Payconiq en het online bankingsysteem van jouw bank. 

  • Bancontact/Maestro

Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank via uw digipass. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Mobiel betalen is ook mogelijk! Met behulp van de Payconiq-by-Bancontact app kan je de QR-code scannen of rechtstreeks via de app afrekenen.

Met een Android gsm kan je deze app downloaden via de Play store. Met een IOS gsm kan deze app worden gedownload via de App store.

  • PayPal

Je logt in met jouw persoonlijke Paypal-account. Via een beveiligde SSL-procedure wordt gezorgd voor een correcte afhandeling van je betaling.

  • Mastercard & VISA

Je kunt jouw creditcardgegevens via een beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en via je creditcardorganisatie wordt gezorgd voor een correcte afhandeling. 

  • Cadeaubon van Tadaaz

Ben je de gelukkige ontvanger van een cadeaubon? Gefeliciteerd! Dan heb je van ons een mail ontvangen met 2 codes. Deze heb je nodig om de bon te kunnen verzilveren.

Kies bij de betaalwijzen voor "Cadeaubon" en volg de stapjes online. Je kan best de codes manueel overnemen zodat geen onnodige spaties overgenomen worden.

Heeft je bestelling een lagere waarde? Dan kan je het saldo van de cadeaubon altijd op een later moment gebruiken. 

Heeft je bestelling een hogere waarde dan de cadeaubon, dan kan je het restant betalen via één van boven beschreven betaalmethoden.

 

bancontact.jpg Payconiq.jpg VISA mastercard paypal

 

 

Indien je problemen ondervindt met de betaling van jouw bestelling, aarzel dan niet om ons onmiddellijk te contacteren: 

  • Via chat
  • Telefonisch via 050/407.910 (Op werkdagen van 9u tot 12u30 en vanaf 13u tot 15u30)
  • Via e-mail: hello@tadaaz.be
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 8 van 8
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen