Leveringsopties geboortekaartjes

Modelkaartjes worden door ons altijd verzonden met de brievenpost van Bpost, deze kunnen 5 werkdagen onderweg zijn.

Voor bestellingen werken wij ook samen met Bpost, deze worden de dag nadien al geleverd indien je een kaartje uit de geboortecollectie voor 15 uur bestelde. Hiervoor heb je de keuze uit:

  • Thuislevering met Bpost (€5,25): Wanneer je kiest voor thuislevering laat de bezorger je pakje achter in de brievenbus, belt bij jou aan of levert jouw pakje volgens jouw Bpost voorkeur. Als Bpost toch niet in staat is om het pakje bij jou aan te leveren, dan gaat het pakje naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je krijgt dan een kaartje in je brievenbus waarop het adres van het afhaalpunt staat. Jouw pakje blijft 14 dagen ter beschikking in het afhaalpunt. 
  • Levering in een afhaalpunt van Bpost (€4,50): Jouw pakje wordt geleverd in een afhaalpunt. Je kan bij jouw bestelling kiezen uit meer dan 2300 Bpost-afhaalpunten. Jouw pakje blijft 14 dagen ter beschikking in het afhaalpunt. Je wordt verwittigd per mail of sms zodra jouw pakje beschikbaar is en je krijgt een paar dagen later een herinnering als je het pakje dan nog niet hebt opgehaald. 
    Een weetje: een pakje laten leveren in een afhaalpunt betekent 30% minder CO² uitstoot dan een thuislevering.
  • Levering in een afhaalpunt van DPD (€5,95): Jouw pakje wordt geleverd in een afhaalpunt van DPD. Je ontvangt een mailtje van DPD zodra jouw pakje geleverd werd. Na deze mail wordt jouw pakje 8 dagen in het afhaalpunt bewaard.

Ook jouw pakje ophalen bij Tadaaz is mogelijk:

  • Afhaling bij Tadaaz (in Brugge, gratis): Je wordt door een medewerker van Tadaaz klantendienst op de hoogte gebracht wanneer je pakje klaar is om opgehaald te worden. 

NIEUW: Verzendservice. Je leest er hier alles over.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 2
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen