Leveringsopties geboortekaartjes

Modelkaartjes worden door ons altijd verzonden met de brievenpost van Bpost, deze kunnen 5 werkdagen onderweg zijn.

Als je dan uiteindelijk de definitieve geboortekaartjes bestelt, dan gaan we vliegensvlug voor jou aan het werk.

Een geboorte is een heel fijne, maar drukke bedoening! Daarom bieden we je de mogelijkheid om de verzendwijze te kiezen die voor jullie ideaal is!

 

1. Direct versturen door Tadaaz

Jullie voegen de adressen toe aan het adresboek of laden deze op in je account via de Excelfile. Je kiest de verzenddatum en -methode (binnen België kan de keuze gemaakt worden tussen prior en non-prior). De rest van het werk doen wij: kaartjes drukken, enveloppen vullen, frankeren en versturen. 

 

2. Zelf je geboortekaartjes versturen.

Vind je het toch leuker om zelf jouw kaarten te versturen of wil je een persoonlijke toets of extra kaartje toevoegen, kies er dan voor om jouw pakje in een pakket te laten versturen naar jouw thuisadres. Indien je de kaartjes uit onze geboortecollectie bestelt op een werkdag voor 15 uur doen we onze uiterste best om deze nog dezelfde dag de deur uit te krijgen. Hiervoor heb je de keuze uit: 

  • Thuislevering met Bpost (€5,25): Wanneer je kiest voor thuislevering laat de bezorger je pakje achter in de brievenbus, belt bij jou aan of levert jouw pakje volgens jouw Bpost voorkeur. Als Bpost toch niet in staat is om het pakje bij jou aan te leveren, dan gaat het pakje naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je krijgt dan een kaartje in je brievenbus waarop het adres van het afhaalpunt staat. Jouw pakje blijft 14 dagen ter beschikking in het afhaalpunt. 
  • Levering in een afhaalpunt van Bpost (€4,50): Jouw pakje wordt geleverd in een afhaalpunt. Je kan bij jouw bestelling kiezen uit meer dan 2300 Bpost-afhaalpunten. Jouw pakje blijft 14 dagen ter beschikking in het afhaalpunt. Je wordt verwittigd per mail of sms zodra jouw pakje beschikbaar is en je krijgt een paar dagen later een herinnering als je het pakje dan nog niet hebt opgehaald. 
    Een weetje: een pakje laten leveren in een afhaalpunt betekent 30% minder CO² uitstoot dan een thuislevering.
  • Levering in een afhaalpunt van DPD (€5,95): Jouw pakje wordt geleverd in een afhaalpunt van DPD. Je ontvangt een mailtje van DPD zodra jouw pakje geleverd werd. Na deze mail wordt jouw pakje 8 dagen in het afhaalpunt bewaard.

Ook jouw pakje ophalen bij Tadaaz is mogelijk:

  • Afhaling bij Tadaaz (in Brugge, gratis): Je wordt door een medewerker van Tadaaz klantendienst op de hoogte gebracht wanneer je pakje klaar is om opgehaald te worden. Je kan jouw pakje binnen (afhalen aan het onthaal) of buiten de openingsuren (afhalen in het ophaalpunt) ophalen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 2
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen