Bevestigingsmail

Yess! Jouw bestelling werd geplaatst! Hier ontvang je nog een bevestigingsmailtje van (check ook even jouw spam-mailtjes). In deze mail zie je welke artikelen er werden besteld, de hoeveelheid hiervan en wanneer deze zouden worden verstuurd.

Het is echter mogelijk dat op één van de foto's die je in de bevestigingsmail staat, de standaardfoto wordt weergegeven, hier hoef je je niet ongerust over te maken. Omdat een bevestigingsmailtje zo snel mogelijk moet worden verstuurd kan het zijn dat deze het standaardbeeld van op de website toont. Echter, indien je jouw artikelen allemaal gepersonaliseerd hebt zal zeker alles gepersonaliseerd verstuurd worden naar je.

In de bevestigingsmail onderaan staat ook nog even de mogelijkse verzenddatum. We doen er alles aan om deze verzenddatum na te streven. De verzenddatum is de datum dat jouw pakje bij ons vertrekt, hierna dien je nog op een 1-3 dagen te rekenen voor de levering met Bpost of DPD.
Indien je jouw pakje wou afhalen raden we aan te wachten tot je het mailtje ontvangt dat jouw pakket klaar ligt, zo ben je zeker dat deze al volledig klaar is om op te halen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 2
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen