Kan ik mijn pakje ook afhalen?

Afhalen, dat kan zeker! Deze levering-optie kan je aanduiden bij stap 2 ‘informatie en levering’ van jouw bestelling.

 • Kies je voor leveringsoptie 'afhaling bij Tadaaz' dan betaal je geen verzendkosten. Onze klantendienst verwittigt jou per mail zodra het pakje klaar ligtGelieve te wachten tot je dit mailtje hebt ontvangen.
  Ons afhaaladres is: Graaf Pierre de Brieylaan 17, 8200 Sint-Michiels*.
  Onze openingsuren voor afhaling zijn:
  ma - do: 8u30 - 12u00  en  13u00 - 17u00
  vrij:         8u30 - 12u00  en  13u00 - 16u00

 • Kies je voor leveringsoptie ‘afhaalpunt Bpost' dan kies je voor levering in een afhaalpunt in jouw buurt (keuze uit meer dan 2300 afhaalpunten in België) en betaal je € 4,25 verzendkosten. Van zodra je pakje daar beschikbaar is, stuurt Bpost jou hierover een berichtje via e-mail of SMS. Ook leuk om te weten: indien je jouw pakje in een afhaalpunt laat leveren betekent dit 30% minder CO² uitstoot dan mocht je voor thuislevering kiezen.
 • Kies je voor de leveroptie 'afhaalpunt DPD' dan wordt jouw pakketje geleverd bij een DPD punt bij jou in de buurt. De kost hiervoor bedraagt €5,50.

Het pakje blijft 14 dagen beschikbaar in het afhaalpunt. Heb je het binnen die termijn niet opgehaald, dan stuurt de dienst dit naar ons terug. Neem in dat geval zeker contact met ons op via hello@tadaaz.be!

 

*Let op: een GPS kan het foutieve adres aangeven. We raden dus aan om via de bevestigingsmails door te gaan naar het leveringsadres of  via 'ons afhaaladres' hierboven.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen